Το «προφίλ» των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα - Πόσα ξοδεύουν και πόσο μένουν στη χώρα μας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 13:51 Το «προφίλ» των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα - Πόσα ξοδεύουν και πόσο μένουν στη χώρα μας

Ολοένα και περισσότεροι τουρίστες από το εξωτερικό «ψηφίζουν» την Ελλάδα και την επιλέγουν ώστε να περάσουν τις διακοπές τους.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως γίνει και το φετινό καλοκαίρι με τις κρατήσεις σε πολλές περιοχές να είναι στο «κόκκινο». Η χώρα μας αναμένεται να «βουλιάξει» από τους επισκέπτες που θα παραθερίσουν, κυρίως στα νησιά.

Ποιο είναι όμως το «προφίλ» των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα; Πόσα χρήματα σπαταλούν στις διακοπές του και από ποιες κυρίως χώρες προέρχονται; Τι είδους καταλύματα επιλέγουν για τη διαμονή τους και πόσο μένουν;

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση