Ελεύθερος υπό όρους ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε δρόμο στην Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 18:18 Ελεύθερος υπό όρους ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε δρόμο στην Κέρκυρα

Του επιβλήθηκε απαγόρευση έξοδο από τη χώρα - Στο στάδιο της κύριας ανάκρισης οδηγείται η υπόθεση

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον 76χρονο ιδιοκτήτη του αλόγου που ξεψύχησε στην Κέρκυρα, ενώ μετά την απολογία του στον εισαγγελέα του νησιού αφέθηκε ελεύθερος.

Ο αμαξάς κατηγορείται για κακοποίηση ζώου εργασίας μετά τον θάνατο του αλόγου του που κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης σέρνοντας την άμαξα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση οδηγείται πλέον στο στάδιο της κύριας ανάκρισης με την κατηγορία ότι το άλογο εργαζόταν ενώ είχε χρόνια πάθηση, πνευμονικό εμφύσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει το επόμενο διάστημα από το δικαστικό συμβούλιο την πλήρη απαλλαγή του και να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Από την άλλη πλευρά, φιλοζωικές οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα, οι οποίες αναμένεται να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση