Μητσοτάκης για έφιππη αστυνομία: Με τέτοια ζέστη πρέπει να ζητήσω καμήλες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 22:50 Μητσοτάκης για έφιππη αστυνομία: Με τέτοια ζέστη πρέπει να ζητήσω καμήλες

Δείτε την απάντηση του πρωθυπουργού για την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση επανέλαβε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την αντίθεσή του στη δημιουργία έφιππης αστυνομίας.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ αφού ανέφερε ότι είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη από τους υπουργούς στα πρώτα τους βήματα ρωτήθηκε από τον Παύλο Τσίμα για την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης για τη δημιουργία έφιππης αστυνομίας και τόνισε:

«Σκέφτηκα, για την έφιππη αστυνομία, ότι με αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία και στον Κόλπο. Δεν χρειαζόμαστε. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή έφιππη...»

Στην ερώτηση αν ο κ. Μηταράκης τον είχε ενημερώσει για την ιδέα της έφιππης αστυνομίας ή την ανακοίνωσε από μόνος του, ο πρωθυπουργός ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ότι «αυτή η πρόταση υπήρχε εδώ και καιρό στον προγραμματισμό του Υπουργείου ως μία σκέψη.

«Έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι το οποίο δεν το χρειαζόμαστε» είπε καταλήγοντας ο πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση