Πώς έχασε τη ζωή του το 1,5 ετών μωρό στη Θήβα - Φως στα αίτια από την ιατροδικαστική εξέταση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 14:24 Πώς έχασε τη ζωή του το 1,5 ετών μωρό στη Θήβα - Φως στα αίτια από την ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αιτία του θανάτου του.

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στη Θήβα, όπου ένα παιδάκι μόλις 1,5 έτους έχασε τη ζωή του κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε 10:41 το πρωί, μέσα σε 7 λεπτά το ασθενοφόρο ήταν στο σπίτι του βρέφους και το παρέλαβε.

Με την παραλαβή, οι διασώστες του ασθενοφόρου ξεκίνησαν άμεσα ΚΑΡΠΑ και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας.

Εκεί, συνεχίστηκε το πρωτόκολλο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όμως κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω αντιμετώπιση όπου δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί όταν παρελήφθη δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν άσφυγμο. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αιτία του θανάτου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση