«Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;» – Η γιαγιά που τρέλανε την ρεπόρτερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 11:14 «Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;» – Η γιαγιά που τρέλανε την ρεπόρτερ

Γεμάτες οι παραλίες από το πρωί και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ που βρέθηκε στον Άλιμο πέτυχε μια παρέα με ηλικιωμένες που βρίσκονταν από τις 5:30 στην παραλία αλλά το κέφι και οι επικές ατάκες… έπεφταν “βροχή”.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στην ηλικιωμένη για την ώρα προσέλευσης, η ίδια αποκρίθηκε πως ήρθε από τις 5:30 για να αποφύγει την ζέστη. «Θα έρθετε να κοιμηθείτε και το βράδυ» την ρωτά στη συνέχεια. «Για να με βιάσει κανένας; Παναγιά μου!» της απαντά η γιαγιά.

Η δημοσιογράφος παρατηρεί πως όλες φορούσαν χαριτωμένα μαγιό με την απάντηση στο σχόλιο ότι κάνουν μόντελινγκ στην παραλία να την αφήνει άφωνη… «Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;». Βέβαια στην πρόταση να ψάξουν για γαμπρό στην παραλία, είπε αμέσως όχι γελώντας.

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση