Με «καρφί» υποδέχτηκε ο Πολάκης την υποψηφιότητα Τσακαλώτου: «Δηθενιές και… αστική αυτοπεποίθηση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 21:09 Με «καρφί» υποδέχτηκε ο Πολάκης την υποψηφιότητα Τσακαλώτου: «Δηθενιές και… αστική αυτοπεποίθηση»

Με μια -φαινομενικά – άσχετη ανάρτηση υποδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης την υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θυμήθηκε μια «δικαστική μάχη» που έδωσε από το υπουργείο Υγείας για να «διώξει 77 εργολάβους από τα Νοσοκομεία» πρακτικά για να καταλήξει σε μια «σύγκριση» με τον επικεφαλής της «Ομπρέλας».

«Όχι με θολούρες, με δηθενιές και υποτιθέμενη αστική αυτοπεποίθηση». Η φράση του Παύλου Πολάκη δεν θα είχε ίσως εμφανή αποδέκτη αν δεν υπήρχε η αναφορά στην «αστική αυτοπεποίθηση». Πρόκειται για φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 2022, όταν έλεγε: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δε σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση».

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση