Μοναχή σχεδόν μπήκε μέσα στην φωτιά και πήγε ο δημοσιογράφος και την έσωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 15:08 Μοναχή σχεδόν μπήκε μέσα στην φωτιά και πήγε ο δημοσιογράφος και την έσωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πύρινο μέτωπο είναι ανεξέλεγκτο στην περιοχή και ο δημοσιογράφος έτρεξε να πάρει πίσω σε ασφαλές σημείο την μοναχή.

Μια μοναχή στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, όπου μαίνεται η φωτιά, αρνείται να εγκαταλείψει την εκκλησία.

Η δημοσιογράφος του Open, Ελευθερία Σπυράκη, βρίσκεται στο σημείο και νωρίτερα άρχισε να τρέχει μαζί με τον οπερατέρ για σωθεί, πλησίασε την μοναχή και την ρώτησε γιατί δεν φεύγει.

Στο σημείο είναι κι άλλοι δημοσιογράφοι από άλλα κανάλια, οι οποίοι «καλύπτουν» το ρεπορτάζ.

Η μοναχή ενώ ήταν δίπλα στην εκκλησία είπε στην δημοσιογράφο «δεν ρίχνουν νερό από τον αέρα. Γιατί δεν ρίχνουν;». Η Ελευθερία Σπυράκη την ρώτησε «δεν φοβάστε;» κι εκείνη απάντησε «αν είναι να με κάψει ο Θεός, δεν φοβάμαι».

Στη συνέχεια προχώρησε προς το σημείο της εκκλησίας και όλοι εκεί άρχισαν να της φωνάζουν να γυρίσει πίσω.

Ο δημοσιογράφος που κρατούσε το μικρόφωνο του Alpha μπήκε στο σημείο που είχαν πλησιάσει οι φωτιές και την πήρε προς το ασφαλές μέρος.

«Πήγε ο συνάδελφος να την πάρει», είπε η δημοσιογράφος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση