Εικόνες από drone του Guardian δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στον Κουβαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 22:21 Εικόνες από drone του Guardian δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στον Κουβαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εναέρια πλάνα παρουσίασαν την έκταση των ζημιών που προκάλεσε η μανιασμένη πυρκαγιά, η οποία τροφοδοτήθηκε από ισχυρούς ανέμους.

Η χώρα δίνει μάχη με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές. Πλάνα από drone κατέγραψαν το μέγεθος της καταστροφής, αποκαλύπτοντας τα επακόλουθα πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Κουβαρά.

Τα εναέρια πλάνα παρουσίασαν την έκταση των ζημιών που προκάλεσε η μανιασμένη πυρκαγιά, η οποία τροφοδοτήθηκε από ισχυρούς ανέμους. Οι φλόγες διέσχισαν το χωριό, αφήνοντας πίσω τους ένα ίχνος καταστροφής. Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους καθώς η φωτιά κατέκλυσε την περιοχή, αφήνοντας στο πέρασμά της απανθρακωμένα χωράφια και καμένα κτίρια.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters, τουλάχιστον πέντε σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τη φωτιά. Η πυρκαγιά κατέστρεψε επίσης την παραθαλάσσια κατοικημένη περιοχή του Λαγονησίου. Η καταστροφική δύναμη της πυρκαγιάς ήταν εμφανής καθώς τα πλάνα από drone κατέγραψαν το καμένο τοπίο, αναδεικνύοντας τον καταστροφικό αντίκτυπο στις πληγείσες κοινότητες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση