Μέγαρα: «Σαν μάνα μου στο λέω» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός προσπαθεί να πείσει γυναίκα να φύγει από το σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 14:01 Μέγαρα: «Σαν μάνα μου στο λέω» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός προσπαθεί να πείσει γυναίκα να φύγει από το σπίτι της

Η γυναίκα αρνούνταν να εγκαταλείψει το σπίτι της

Συγκλόνισε ο αστυνομικός που προσπαθούσε να πείσει γυναίκα να φύγει από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της περιοχής στο Κανδήλι στα Μέγαρα. «Σαν μάνα μου σ' το λέω, η φωτιά έχει φτάσει πολύ χαμηλά», της λέει ο αστυνομικός με την γυναίκα να αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Στη συνέχεια ο γιος της γυναίκας της λέει «έλα μάνα να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε» και μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους, στο οποίο βρίσκονται ήδη τα κατοικίδιά τους, προκειμένου να εγκαταλείψουν την περιοχή.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση