Χανιά: Βρέθηκε και άλλο μέλος του διαμελισμένου άντρα στη ΔΕΔΙΣΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 19:33 Χανιά: Βρέθηκε και άλλο μέλος του διαμελισμένου άντρα στη ΔΕΔΙΣΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό ενός άνδρα που ανακαλύφθηκε χθες Τρίτη (17.7.2023) στον χώρο ανακύκλωσης στη ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, καθώς οι Αρχές βρήκαν τμήμα του κορμού και της μέσης του σε σακούλα. Ήδη έχουν βρει το κεφάλι, τα πόδια και τα σπλάχνα του σε άλλες σακούλες…

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης στα Χανιά, αφού όσο περνάνε οι ώρες βρίσκουν και ένα άλλο κομμάτι από τη διαμελισμένη σορό του άνδρα. Αρχικά, οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι του σε μια σακούλα και μετά από έρευνες βρέθηκαν τα πόδια του, μετά τα σπλάχνα του και σήμερα τμήμα του σώματος.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει και οι Αρχές προσπαθούν να βρουν και τα υπόλοιπα μέρη του διαμελισμένου σώματος αφενός για να γίνει η ταυτοποίηση του άνδρα αφετέρου για να διαπιστώσουν πού θα επικεντρώσουν τις έρευνές τους ώστε να βρεθούν και οι υπαίτιοι του εγκλήματος.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το zarpanews.gr, στη σακούλα μαζί με το κεφάλι βρέθηκαν και αποδείξεις αλλά και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με το Ρέθυμνο.

Ωστόσο, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να χαρτογραφηθεί η πορεία κάθε σακούλας. Το flashnews.gr αναφέρει πως ψάχνουν ένα συγκεκριμένο απορριμματοφόρο όχημα που πήγε στα Χανιά από το Ρέθυμνο, γιατί οι εργαζόμενοι είπαν πως το κεφάλι βρέθηκε σε σακούλα από διαλογή απορριμμάτων από το Ρέθυμνο.

Βέβαια, τα απορρίμματα φτάνουν εκεί σε μεγάλα κοντέινερ και φορτώνονται σε μαζικές παρτίδες άρα δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί από πού συλλέχθηκε η κάθε σακούλα. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής εκτίμησε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε άνδρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών που έχει πεθάνει από 1 εβδομάδα έως και 10 ημέρες.

Προς το παρόν, θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση