Σακελλαροπούλου για Κύπρο: Εθνική προτεραιότητα η αμοιβαία αποδεκτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:52 Σακελλαροπούλου για Κύπρο: Εθνική προτεραιότητα η αμοιβαία αποδεκτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την 49η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Με μήνυμά της στο Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέρεται στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, από την οποία συμπληρώνονται σήμερα 49 χρόνια.

"Συμπληρώνονται σήμερα 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ενώ συνεχίζεται η παράνομη κατοχή ενός μεγάλου τμήματός της. Δεν ξεχνάμε όσους έχασαν τη ζωή τους, όσους εκτοπίσθηκαν, όσους ακόμη αγνοούνται. Κορυφαία εθνική μας προτεραιότητα παραμένει η συνολική, αμοιβαία αποδεκτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου", 'εγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση