Καύσωνας – Αρναούτογλου: Αναθεώρηση προς τα κάτω για το τρίτο κύμα – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 14:02 Καύσωνας – Αρναούτογλου: Αναθεώρηση προς τα κάτω για το τρίτο κύμα – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόγνωση για το τρίτο κύμα καύσωνα που αναμένεται από εβδομάδα στη χώρα.

Με ανάρτησή του, ο Σάκης Αρναούτιγλου αναφέρει πως τελικά δεν θα έχουμε τη διάρκεια που περιμέναμε και πως υπάρχει αλλαγή της πρόγνωσης για τις θερμοκρασίες, προς τα κάτω.

Συγκεκριμένα, ο καύσωνας θα τελειώσει την τετάρτη, και όχι την Πέμπτη. Αντιθέτως, από την Πέμπυτη και μετά θα υπάρχει μια αισθητή αποκλιμάκωση, αφού από τους 44 βαθμούς της Τρίτης θα φτάσουμε μέχρι τους 35 (μέγιστη θερμοκρασία) την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πάντως πως και η ΕΜΥ αναφέρει πως από την Τρίτη ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία μετά από ένα σύντομο διάλειμμα του καύσωνα τη Δευτέρα.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«ΣΕ ΑΠΟΔΡΟΜΗ Ο ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ…ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΑ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση