«Πήγα να δω τι έγινε και αντίκρισα την κόρη μου απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 23:41 «Πήγα να δω τι έγινε και αντίκρισα την κόρη μου απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο»

Η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών έφυγε για τη δουλειά της όμως στο δρόμο το αυτοκίνητό της έπιασε φωτιά και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην πόλη της Κατερίνης η είδηση του θανάτου της 38χρονης Βέρας η οποία χθες το απόγευμα απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο της μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα.

Ήταν λίγο μετά τις 07:00 και η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες.  Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με 3 Πυροσβέστες οι οποίο έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Όπως λέει ο πατέρας της 38χρονης στο protothema.gr, το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως η Βέρα κάηκε ζωντανή μέσα σε λίγα λεπτά.

«Είναι εκεί οι Πυροσβέστες και το ελέγχουν. Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι.  Κάνει δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. 'Πάει το παιδί μου', είπα», λέει ο κ. Γιάννης ο οποίος περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και γιατί εγκλωβίστηκε η κόρη του αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Λόγια θλίψης και αγάπης γράφουν φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης 38χρονης και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Το odelalis.gr κάνει λόγο για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, το οποίο εν κινήσει, άρχισε να βγάζει καπνούς.

Τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες, πριν προλάβει η 38χρονη να αντιδράσει και να βγει από αυτό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση