Η Ακρόπολη έγινε σκηνικό από τη Barbie: Ροζ, φουσκωτή και με water park (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 11:18 Η Ακρόπολη έγινε σκηνικό από τη Barbie: Ροζ, φουσκωτή και με water park (ΦΩΤΟ)

Η Ακρόπολη είναι ένα ιστορικό μνημείο 2.500 ετών και έχουν γίνει πόλεμοι για να σωθεί. Μέχρι που ήρθε η Τεχνητή Νοημοσύνη και την έκανε...Barbie!

Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα εισάγει μια επανάσταση στην καθημερινή ζωή, πέρα από τις δουλειές που κάνουμε, πώς και με ποιον τρόπο τις κάνουμε. Θα είναι εξίσου σημαντική για τη διασκέδαση, την αναψυχή ακόμα και τα ταξίδια. Μέχρι στιγμής πάντως, χρησιμοποιείται σαν ένα multiverse και βλέπουμε ως και την Ακρόπολη σε μια εναλλακτική κατάσταση. Ένας φωτογράφος λοιπόν έδωσε εντολή «Ακρόπολη» και «Barbie theme» και το αποτέλεσμα είναι…ροζ. Και φουσκωτό!

Το Chat GPT είναι ένα πρόγραμμα, ένα bot που λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη και μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις, να γράφει δοκίμια και να δίνει σχετικά σύνθετες απαντήσεις και αναλύσεις. Μπορεί ήδη να βοηθήσει πολύ με τα πάντα σχεδόν, καθώς οι χρήστες του κάνουν ερωτήσεις και χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων για να δημιουργήσει την απάντησή του.

Ένας γνωστός φωτογράφος που αναδεικνύει με τα βίντεο του τις ομορφιές της Ελλάδας, ο Κώστας Σπάθης, μας έδειξε με ανάρτησή του στο Instagram πριν μερικές ώρες πώς θα ήταν η Ακρόπολη αν λειτουργούσε σαν υδάτινο πάρκο με φουσκωτά.

Αν η Ακρόπολη ήταν στη Barbieland

Παράλληλα, οι χρωματισμοί θυμίζουν την πολυσυζητημένη ταινία της Barbie από τη στιγμή που το ροζ κυριαρχεί στους κίονες και τα αετώματα της Ακρόπολης, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές που έχει η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Photo credits: Instagram profile – spathumpa
Πηγή: intronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση