Πριν ένα χρόνο έγινε ο ξυλοδαρμός του ζευγαριού στη Χαλκιδική

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 21:25 Πριν ένα χρόνο έγινε ο ξυλοδαρμός του ζευγαριού στη Χαλκιδική

Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Τον Ιούνιο του 2022 το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων στη Χαλκιδική - είχαν γίνει τρεις συλλήψεις.

Πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022 συνέβη το περιστατικό της επίθεσης σε ηλικιωμένο ζευγάρι από ιδιοκτήτη παραλιακού καταστήματος στη Χαλκιδική, όπως διεκρινίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως έλεγαν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Αρχές τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί.

Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση