Η στιγμή που συλλαμβάνεται 39χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 21:59 Η στιγμή που συλλαμβάνεται 39χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Στη σκιά της ανελέητης κακοποίησης της γυναίκας αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της, μία άλλη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα καταγράφεται στην κάμερα η στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Μία 38χρονη από τη Μολδαβία κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης και ζήτησε βοήθεια γιατί την κακοποιούσε ο 39χρονος σύντροφός της από τη Ρουμανία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το MEGA, φαίνεται η στιγμή που άντρες της αστυνομίας ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν τον 39χρονο έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά και είχε ξυλοκοπήσει την 38χρονη σύντροφό του.

Άμεσα, περιπολικό με πλήρωμα μία γυναίκα και δύο άντρες έφτασε στην περιοχή, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα που είχε βγει έντρομη στον δρόμο, χτυπημένη βαριά στο πρόσωπο, από το διαμέρισμα που διέμενε με τον 39χρονο.

Ο φερόμενος ως δράστης, χωρίς να αντιληφθεί στην παρουσία των αστυνομικών, βγήκε από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου αναζητώντας την σύντροφό του και έπεσε πάνω στους αστυνομικούς.

Εις βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.
«Δεν την άγγιξα» ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς…

Θυμίζουμε ότι μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, 466 γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ζήτησαν να αποκτήσουν την εφαρμογή με το κουμπί πανικού, υπό το φόβο μιας νέας επίθεσης.

Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε η λειτουργία του panic button το έχουν πατήσει 47 γυναίκες για να επέμβει η Αστυνομία και να γλιτώσουν από τα χέρια του κακοποιητή τους.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση