Το πανό που ανέβασαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για τον αδικοχαμένο οπαδό: «Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ» (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 09:27 Το πανό που ανέβασαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για τον αδικοχαμένο οπαδό: «Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ» (BINTEO)

Με ένα συγκινητικό πανό αποχαιρέτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ τον 22χρονο οπαδό που τραυματίστηκε θανάσιμα στα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στο σημείο που εντοπίστηκε βαριά χτυπημένος ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος υπέκυψε στη συνέχεια στα τραύματά του, μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές της Τρίτης (8/8) οι φίλοι της Ένωσης.

Εκεί άφησαν κεράκια, κασκόλ και λουλούδια ενώ ανέβασαν και ένα πανό που έγραφε «Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα», αποχαιρετώντας τον νεαρό που χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από Κροάτη οπαδό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση