Με σοβαρά τραύματα άλλοι δύο οπαδοί, λέει η ΑΕΚ - Τον έναν τον χτυπούσαν οι Κροάτες με λοστό και τον έκαιγαν με καπνογόνο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 22:11 Με σοβαρά τραύματα άλλοι δύο οπαδοί, λέει η ΑΕΚ - Τον έναν τον χτυπούσαν οι Κροάτες με λοστό και τον έκαιγαν με καπνογόνο!

Πέρα από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, από τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τρεις ακόμη οπαδοί της ΑΕΚ νοσηλεύονται, οι δύο εξ αυτών σοβαρά τραυματισμένοι, όπως λέει η «Ένωση»

Σύμφωνα με ενημέρωση που προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρεις οπαδοί της Ένωσης, θύματα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκανς από την Κροατία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ένας εκ των τραυματιών είναι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο άτυχος οπαδός είναι 21 ετών και έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα, με την κατάστασή του πάντως να είναι σταθερή και τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Αρκετά σοβαρά τραύματα φέρει και ο δεύτερος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι κάτοικος εξωτερικού και είχε βρεθεί στην OPAP Arena, προκειμένου να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του. Ο φίλος της Ένωσης, για ν' αποφύγει τους μανιασμένους Κροάτες, προσπάθησε να κρυφτεί σ' ένα χαντάκι, ωστόσο τον εντόπισαν και άρχισαν να τον χτυπούν με λοστούς, αλλά  ταυτόχρονα τον έκαιγαν με καπνογόνο!

Αντιθέτως, ο τρίτος οπαδός φέρει ελαφρύτερα χτυπήματα στο κεφάλι.

Επίσης, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας Κροάτης οπαδός, φρουρούμενος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Από το νοσοκομείο ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει άτομο σε κρίσιμη κατάσταση.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση