Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή - Εικόνες ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 18:25 Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή - Εικόνες ντοκουμέντο

Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τις τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας που έχουν συλλέξει οι Αρχές δείχνουν τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου. 

Με τη βοήθεια και του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν την ταυτότητα του δολοφόνου του 29χρονου την ώρα που οι απολογίες των συλληφθέντων χούλιγκαν αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και την Κυριακή.

Τα ντοκουμέντα με τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή

Στις φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα, ο Μιχάλης Κατσουρής φαίνεται να βρίσκεται μπροστά από περίπτερο όπου έφτασε αιμόφυρτος κρατώντας το κράνος του στα χέρια. Η ώρα είναι 23:08. Εκεί βρίσκεται και ένα άλλο άτομο το οποίο φαίνεται να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο. Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο 29χρονος καταρρέει. Λίγες στιγμές νωρίτερα οι χούλιγκαν τον είχαν μαχαιρώσει στο χέρι.

Τρία λεπτά αργότερα, στις 23:21, ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ξαπλωμένος μπροστά από το περίπτερο και άγνωστα άτομα προσπαθούν να τον βοηθήσουν:

Σε άλλο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές φαίνονται οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις 23:05 κινούνται άτομα της ΑΕΚ προς το σημείο όπου ακολούθησε η πρώτη συμπλοκή:

Σε άλλο καρέ, στις 23:08, φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ να οπισθοχωρούν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στο πλήθος βρίσκεται και ο άτυχος 29χρονος.

Από τις 23:08 μέχρι και τις 23:21, η ίδια κάμερα δείχνει εκατέρωθεν ρίψεις αντικειμένων και συμπλοκές:

Δεύτερο καρέ από τις ρίψεις αντικειμένων:

Πηγή: real.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση