Τραγωδία: Ασθενής έπεσε στο κενό από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου του νοσοκομείου «Αττικόν»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 14:02 Τραγωδία: Ασθενής έπεσε στο κενό από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου του νοσοκομείου «Αττικόν»

Νοσηλευόταν με σοβαρά παθολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό

Την είδηση ότι ένας ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν αυτοκτόνησε το πρωί του Σαββάτου, πέφτοντας από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό.

«Ασθενής που νοσηλεύονταν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το παράθυρο του τέταρτου ορόφου. Ο ασθενής νοσηλευόταν με σοβαρά παθολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα υγείας» ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για δεύτερη αυτοκτονία με τον ίδιο τρόπο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου άμεσα τον μετέφερε στα επείγοντα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς δυστυχώς επιτυχία. Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο διερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση