Λέσβος: Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της φλαμίνγκο - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 12:11 Λέσβος: Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της φλαμίνγκο - Δείτε βίντεο

Λουόμενος προσπάθησε να την βοηθήσει, όμως δεν τα κατάφερε - Τους διέσωσε το λιμενικό

Περιπετειώδεις στιγμές έζησε μια γυναίκα στη Λέσβο καθώς παρασύρθηκε μέσα στη θάλασσα μαζί με το φουσκωτό της φλαμίνγκο. 

Το απόγευμα της Τρίτης (15/08) στην παραλία Ευθαλού η γυναίκα ήταν σε θαλάσσιο στρώμα, απομακρύνθηκε αρκετά από την στεριά και παρά τις προσπάθειές της, αδυνατούσε να επιστρέψει.

Ένας άλλος λουόμενος που βρισκόταν στην περιοχή, αντιλήφθηκε τι συνέβη και έσπευσε κοντά της προκειμένου να την βοηθήσει.

Παράλληλα, άμεσα στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος FRONTEX και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, προς παροχή συνδρομής. Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το Λιμενικό, της πέταξαν ένα σωσίβιο για να κρατηθεί από αυτό.

Οι ανωτέρω κολυμβητές εντοπίστηκαν από το σκάφος της δύναμης FRONTEX, το οποίο περισυνέλεξε και στη συνέχεια μετέφερε με ασφάλεια τον άνδρα στην ακτή της παραλίας ¨ΕΦΤΑΛΟΥΣ¨ και την γυναίκα στον λιμένα Μήθυμνας, καλά στην υγεία τους, όπως και δήλωσαν ότι δεν έχρηζαν ιατρικής περίθαλψης.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση