Νέα Φιλαδέλφεια- Μιχάλης Κατσουρής: Πιθανά νέα εντάλματα- Τι έχουν στα «χέρια» τους οι Αρχές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 14:07 Νέα Φιλαδέλφεια- Μιχάλης Κατσουρής: Πιθανά νέα εντάλματα- Τι έχουν στα «χέρια» τους οι Αρχές

Αναμένεται η διαδικασία της ανάλυσης του DNA από τους 105 προφυλακισμένους

Ολοκληρώθηκαν και σήμερα οι προγραμματισμένες μεταγωγές των προφυλακισθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή. 

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να αναλύει το περιεχόμενο του υλικού που βρέθηκε στα κινητά τηλέφωνα των 105 προφυλακισμένων, εντοπίζοντας στοιχεία, όπως τα δρομολόγια που ακολούθησαν και τη χρήση GPS στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Με αυτόν τρόπο, επιχειρείται η ταυτοποίηση των ατόμων που ήρθαν σε επαφή από την Ελλάδα, οι οποίοι φαίνεται πως λειτούργησαν ως καθοδηγητές τους για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει συμπληρωματική δικογραφία ή ακόμα και νέες συλλήψεις Ελλήνων. 

Την ίδια ώρα, αναμένεται η διαδικασία της ανάλυσης του DNA από τους 105 προφυλακισμένους. Θα γίνει επιχείρηση ταυτοποίησης με το γενετικό υλικό, το οποίο έχει βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα του άτυχου 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ενώ αναζητούνται βίντεο, φωτογραφίες και επαφές στην Αθήνα.

Ωστόσο, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το μαχαίρωμα να έχει γίνει σε κάποιο «τυφλό» σημείο, χωρίς κάμερες. Για αυτό προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία, όπως κάποιο τατουάζ, το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να τον προδώσει.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τα υψομετρικά χαρακτηριστικά και η σιλουέτα του δράστη της δολοφονίας.

Πρόεδρος UEFA για Νέα Φιλαδέλφεια: Μην τους λέτε οπαδούς – Είναι ο καρκίνος του ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, μετά τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, μίλησε για «καρκίνο του ποδοσφαίρου», ενώ δήλωσε ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει να πούμε «φτάνει πια». Κάλεσε μάλιστα όλα τα μέρη σε συνεργασία, με ιδιαίτερη αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Φανταστείτε τι είδους άνθρωπος επιτίθεται σε έναν άλλο επειδή ο άλλος φοράει μια φανέλα που δεν του αρέσει. Αυτό είναι ο καρκίνος του ποδοσφαίρου. Μην τους λέτε οπαδούς του ποδοσφαίρου. Δεν είναι οπαδοί. Είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τις βλακώδεις ιδέες τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση