Θεσσαλονίκη: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένα τα δύο παιδιά σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 14:18 Θεσσαλονίκη: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένα τα δύο παιδιά σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

Ι.Χ. συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα και μια γυναίκα να χάνουν τη ζωή τους και τα παιδιά τους να τραυματίζονται σοβαρά, σε θανατηφόρο τροχαίο. 

Σύμφωνα με  τις πρώτες αναφορές, το Ι.Χ. αυτοκίνητο της οικογένειας συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού.

toxaio_serres3

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αλλοδαπού οδηγού του αυτοκινήτου και της συζύγου του, ηλικίας 45 και 48 χρόνων αντίστοιχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τα παιδιά τους, ηλικίας επτά και δέκα χρόνων.

Στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, μέχρι να απεγκλωβιστούν τα θύματα και να καθαρίσει ο δρόμος.

troxaio_serres

troxaio_serres2

Πηγή: Rthess.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση