Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 17:40 Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση εδώ και ώρες...», λένε οι επιβάτες που "ψήνονται" με μικρά παιδιά μέσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα -  Κλειστή στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Χάος επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, και στην Παλαιά και στη Νέα, όπου σχηματίζονται τεράστιες ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17.08.23) σε βυτιοφόρο, λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Η αστυνομία λίγο μετά τις 5 το απόγευμα προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο εξαιτίας της φωτιάς στο βυτιοφόρο, ενώ παράλληλα διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο, που δημοσιεύει το newsit.gr, χιλιάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου:

1.) Από το 39 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο
2.) Από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο
3.) Από το 57 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

Σημειώνεται πως η φωτιά έχει σβήσει, αλλά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για να κάνουν ψύξη στο βυτιοφόρο.

Ο οδηγός εγκατέλειψε έγκαιρα το όχημά του και είναι καλά στην υγεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση