Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Κοιτάω και ξανακοιτάω τα βίντεο να βρω τον δολοφόνο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 22:59 Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Κοιτάω και ξανακοιτάω τα βίντεο να βρω τον δολοφόνο»

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη.»

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη και στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Star.

Η γυναίκα που έχασε το 29χρονο παιδί της κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν οι Κροάτες και οι Έλληνες συνεργάτες τους έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, λέει χαρακτηριστικά: «Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου».

Παράλληλα μιλά για τη – δεδομένη – ολιγωρία της Αστυνομίας, τονίζοντας πως «αν ήταν εκεί θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε τη στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα», συνέχισε.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει δικαιοσύνη». Η ίδια αποκάλυψε ότι ο 29χρονος Μιχάλης ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ αλλά και με το νέο της γήπεδο και της είχε πει «μαμά θα σε πάρω μια μέρα να δεις το γήπεδο» όμως τελικά δεν πρόλαβε.

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη. Μιλάω μόνη μου. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλάνε για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία» σημείωσε, τέλος, η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση