Αχτσιόγλου για Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: "Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:00 Αχτσιόγλου για Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: "Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός"

"Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια ταλαιπωρία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη" αναφέρει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο.

Στην κατάσταση που επικρατεί επί ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου αναφέρθηκε σε δήλωσή της η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε "καμία προετοιμασία και κανένας συντονισμός".

"Χιλιάδες πολίτες αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούνται στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο. Ζουν μια ακραία κατάσταση και για ώρες, από τις 12 το μεσημέρι που προκλήθηκε η πυρκαγιά, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια ταλαιπωρία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, είτε αφορά κακοκαιρία είτε απλά ένα αναπάντεχο γεγονός. Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός και τελικά χιλιάδες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία.

Οι ώρες της αναμονής για τους οδηγούς και τις οικογένειές τους είναι πλέον πολλές και θα γίνουν ακόμα περισσότερες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάγγισης του φορτίου που περιείχε το βυτιοφόρο.

Η πολιτεία οφείλει να παρέχει συχνές ενημερώσεις για την εξέλιξη της μετάγγισης, πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα, καθώς και άμεση ιατρική περίθαλψη σε άτομα ευπαθών ομάδων που έχουν εγκλωβιστεί" ήταν το σχόλιο της κ. Αχτσιόγλου.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση