Στην Κρήτη οι γάμοι ανακοινώνονται με… ντουντούκα: To Viral προσκλητήριο γάμου στα Ανώγεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:01 Στην Κρήτη οι γάμοι ανακοινώνονται με… ντουντούκα: To Viral προσκλητήριο γάμου στα Ανώγεια

Βρήκαν τη λύση για να είναι σίγουρο ότι δεν θα τους πέσει το προσκλητήριο

Καμία δικαιολογία για το ότι δεν έλαβαν το προσκλητήριο γάμου δεν έχουν οι καλεσμένοι στην Κρήτη. Οι κρητικοί βρήκαν τη λύση, έτσι ώστε όλοι να είναι ενήμεροι για τη χαρά των νεόνυμφων. Και αυτό καθώς δεν μοιράζουν προσκλήσεις χέρι με χέρι αλλά το ανακοινώνουν από… μικρόφωνο.

Ούτως ή άλλως οι γάμοι στην Κρήτη δεν είναι «κλειστοί» και σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις μπορεί να είναι καλεσμένοι όλοι στο χωριό. Έτσι ο γάμος θυμίζει μια γιορτή και οι καλεσμένοι μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τα 2.000 άτομα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός ανοιχτού γάμου στα Ανώγεια της Κρήτης όπου προσκλεκλημένοι ήταν όλοι οι χωριανοί:

"

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση