Κρήτη: Ο 29χρονος Νίκος που πυροβολήθηκε για μια προσπέραση βγήκε από την ΜΕΘ - Το οργισμένο μήνυμα του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 11:05 Κρήτη: Ο 29χρονος Νίκος που πυροβολήθηκε για μια προσπέραση βγήκε από την ΜΕΘ - Το οργισμένο μήνυμα του πατέρα του

Εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο - Τα επόμενα βήματα της θεραπείας του

Στη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται πλέον ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης που είχε δεχθεί τα πυρά ενός νεαρού άνδρα στην ενδοχώρα του Ηρακλείου πριν από αρκετές ημέρες.

Όπως δήλωσε στο ekriti ιατρική πηγή, ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο το προηγούμενο 24ωρο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως άλλωστε αναμενόταν.  Την ίδια ώρα ο πατέρας του 29χρονου ζήτα δικαιοσύνη όχι μόνο για έναν αλλά για όλους όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, δηλώνει διαλυμένος από όσα έχουν συμβεί και το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά το παιδί του.  Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο, εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές ενώ σε βάρος του έχει εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές, λέει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

Δικαιοσύνη ζητά ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε πυροβολισμό από 22χρονο ενώ ήταν με το αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος.

«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Φανουράκης ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση