Πυρκαγιές: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει αυτή την ώρα στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 18:48 Πυρκαγιές: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει αυτή την ώρα στον Έβρο

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μεταβαίνουν στον Έβρο βρίσκονται και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης αρμόδιος για Θέματα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής

Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει αυτή την ώρα στον Έβρο που πλήττεται από πυρκαγιές, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης: Στάθη Κωνσταντινίδη, τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για Θέματα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλη Γκουντούφα.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση