Βάρκιζα: Η ιστορία του Γιώργου με το αμαξίδιο που σκοτώθηκε από 87χρονο οδηγό - Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 19:03 Βάρκιζα: Η ιστορία του Γιώργου με το αμαξίδιο που σκοτώθηκε από 87χρονο οδηγό - Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της συντρόφου του 40χρονου Γιώργου Φλώρου που δεν το έβαζε κάτω παρά την αναπηρία του μετά από τροχαίο

Ο θάνατος του 40χρονου Γιώργου Φλώρου στη Βάρκιζα, ενός άνδρα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του αμαξίδιο, συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την απώλεια ενός ανθρώπου έπειτα από παράσυρση με αυτόκινητο, υπεύθυνος για την οποία είναι ένας 87χρονος οδηγός αυτοκινήτου.

Ο 40χρονος Γιώργος σκοτώθηκε ενώ δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να συνεχίζει τη ζωή του και να διεκδικεί ορατότητα ως άτομο με αναπηρία.

Βάρκιζα: Η ιστορία του Γιώργου με το αμαξίδιο που σκοτώθηκε από 87χρονο οδηγό - Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του

Την ώρα της παράσυρσης που του κόστισε τη ζωή, έβγαζε βόλτα, όπως το συνήθιζε, τα αγαπημένα του σκυλάκια.

"Αγαπάκι μου..."

Η σύντροφός του τον αποχαιρετά με μια ανάρτηση στο Facebook μιλώντας για τον "άγγελό της" που βρήκε τραγικό θάνατό εξαιτίας του 87χρονου οδηγού.

Τα λόγια της είναι τρυφερά και συγκινητικά.

40χρονος ΑΜΕΑ θύμα παράσυρσης Βάρκιζα

"Αγαπάκι μου,

Υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος.

Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει (δεν είναι αντιπροσωπευτική η φώτο) και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος.

Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω.

Σ' ευχαριστώ για όλα. Σ' αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου".

40χρονος ΑΜΕΑ θύμα παράσυρσης Βάρκιζα

Στα νότια προάστια όπου ζούσε, φίλοι και γείτονες μιλούν για τον Γιώργο θαυμάζοντας το κουράγιο του και την όρεξή του για ζωή. Ένα στοιχείο που κάνει ακόμα πιο τραγική την ιστορία του, είναι η πληροφορία ότι είχε μείνει ανάπηρος μετά από τροχαίο.

Στο δικό του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί κανείς να δει έναν άνθρωπο που, παρά τα σοβαρά κινητικά προβλήματα εξαιτίας της αναπηρίας του, δεν το έβαζε κάτω.

Δραστήριος και κοινωνικός, συμμετείχε σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες.

40χρονος ΑΜΕΑ θύμα παράσυρσης Βάρκιζα

Ο Γιώργος Φλώρος έστελνε το μήνυμα ότι η αναπηρία δεν είναι το τέλος της ζωής.

40χρονος ΑΜΕΑ θύμα παράσυρσης Βάρκιζα

Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα μπορούν να είναι ορατοί στην κοινωνία και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Ο 40χρονος Γιώργος αγαπούσε πολύ τα δύο σκυλάκια του που χτυπήθηκαν και τα δύο την ώρα της παράσυρσης από τον 87χρονο οδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο σκυλάκια, υπέκυψε στα τραύματά του σε κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής των νοτίων προαστίων όπου μεταφέρθηκε. Σημειώνεται ότι τα σκυλάκια του ήταν εκπαιδευμένα και τον συνόδευαν πάντα στις μετακινήσεις του.

40χρονος ΑΜΕΑ θύμα παράσυρσης Βάρκιζα

Καλή φίλη του είπε για αυτόν ότι ήταν λιγομίλητος και πολύ διακριτικός. Τον χαρακτηρίζει φιλόζωο καθώς πάντοτε στους περίοικους έκανε πολύ καλή εντύπωση ότι έβγαζε για βόλτα τα σκυλάκια του με το αμαξίδιο καθώς και ότι φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια της περιοχής.

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση