Βίντεο: Έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη σε ζωντανή μετάδοση του Alpha

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 13:05 Βίντεο: Έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη σε ζωντανή μετάδοση του Alpha

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Αφροδίτη Σπηλιώτη, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έζησε στον τηλεοπτικό αέρα, μία τρομακτική στιγμή

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη, η οποία ξέσπασε το Σάββατο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν «μάχη» για να αντιμετωπίσουν φωτιές και σε άλλα σημεία της χώρας. Παράλληλα, «ακραίος» είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τρίτη σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Η καταστροφική πορεία της φωτιάς  - παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης -  συνεχίζεται.

Οι ώρες και οι στιγμές είναι δύσκολες και για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό. 

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Αφροδίτη Σπηλιώτη, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έζησε στον τηλεοπτικό αέρα, τα ξημερώματα, μία τρομακτική στιγμή.

Την ώρα που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τις φωτιές, στο χωριό Άβαντας, έγινε μία μεγάλη έκρηξη πίσω της, στο σπίτι που καιγόταν.

Δείτε βίντεο

","width":136,"height":146}}}

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση