Αντί για κλήση τους έδωσαν κράνος να φορέσουν!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 11:15 Αντί για κλήση τους έδωσαν κράνος να φορέσουν!!!

Η εκδήλωση με σλόγκαν “τρέξε στην πίστα ΟΧΙ στο δρόμο”, που οργάνωσε στην Μύκονο η safe-drive.org είχε και μια πολύ θετική πλευρά

Η εκδήλωση με σλόγκαν “τρέξε στην πίστα ΟΧΙ στο δρόμο”, που οργάνωσε στην Μύκονο η safe-drive.org είχε και μια πολύ θετική πλευρά για την οδική ασφάλεια, καθώς στο ξεκίνημα των δρώμενων αντί να γίνουν ομιλίες και οι συνήθεις αδιάφοροι χαιρετισμοί από τους υποστηρικτές που ήταν ο Δήμος Μυκόνου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Υπουργείο Τουρισμού, οργανώθηκε με τη βοήθεια της τροχαίας και της αστυνομίας του νησιού ένας έλεγχος για κυκλοφορία χωρίς κράνος, που τελικά ήταν πολύ διαφορετικός από ότι θα περίμεναν οι παραβάτες.

Ο Ιταλός παραβάτης δεν το πιστεύει ότι ο Tonio Liuzzi του δίνει κράνος

Έξαλλος ο “Fisicho” με τον συμπατριώτη του που πιάστηκε χωρίς κράνος

Συγκεκριμένα ο έλεγχος του πρώτου οδηγού που πέρασε χωρίς κράνος από το σημείο του καταστήματος επίπλων Chora, έπεσε στην περίπτωση όπως λέγεται. Ο οδηγός ήταν Ιταλός που μόλις είχε φτάσει στην Μύκονο και όταν οι αστυνομικοί του υπέδειξαν την παράβαση είπε ως δικαιολογία ότι μόλις έφτασε στο νησί και δεν πρόλαβε να προμηθευτεί κράνος. Το αρχικό αυστηρό ύφος των αστυνομικών έδωσε τη θέση του σε ανθρώπους της Safe-Drive που στα Ιταλικά ενημέρωσαν τον οδηγό ότι αντί για κλήση θα πάρει ένα κράνος να φορέσει και μάλιστα υπογραμμένο από οδηγούς της Formula 1. Ο οδηγός του σκούτερ με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είδε τον Tonio Liuzzi να υπογράφει ένα ολοκαίνουργιο κράνος, όμως λίγο αργότερα “τα άκουσε” από τον Giancarlo Fisichella που τον επέπληξε έντονα για το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος, πριν τελικά και εκείνος υπογράψει το κράνος και με τα χαμόγελα της αστυνομίας να αφήσουν τον παραβάτη να φύγει φορώντας το.

Ο¨Έλληνας παραβάτης

Ο επόμενος παραβάτης ήταν νεαρός Έλληνας, που και αυτός δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε ότι όχι μόνο γλύτωσε την κλήση, αλλά θα έφευγε και με ένα καινούργιο κράνος.
Τελικά “θαύματα” γίνονται χάρις σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την οδική ασφάλεια και μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι χορηγοί όπως αυτοί που ο οργανωτής Κώστας Μαστοράκης έπεισε να προσφέρουν αυτή τη μοναδική εμπειρία σε κάποιους μοτοσυκλετιστές.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με άτυπο αγώνα καρτ στην πίστα Raceland που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εκείνο το σημείο του δρόμου, με συμμετοχές των οδηγών της Formula 1 που προαναφέραμε, καθώς και άλλων διακεκριμένων οδηγών από το εξωτερικό και την Ελλάδα.
Να πούμε για την ιστορία ότι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Betsson, η Givova, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η Gendal και το SantAnna.

Πηγή: zougla.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση