Θρίλερ με το μακάβριο εύρημα στη Φυλή - Δύσκολη η ταυτοποίηση του καμένου κρανίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 21:23 Θρίλερ με το μακάβριο εύρημα στη Φυλή - Δύσκολη η ταυτοποίηση του καμένου κρανίου

Πώς εντοπίστηκε το κρανίο και πού εστιάζουν οι Αρχές

Μεγάλη επιχείρηση έχει στήσει η αστυνομία στη Φυλή, στην Πάρνηθα, αφότου ομάδα εθελοντών εντόπισε στις καμένες εκτάσεις κρανίο.

Οι εθελοντές είχαν μεταβεί στην περιοχή της Φυλής για παροχή βοήθειας σε ζώα όταν αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα, το Σάββατο.

Το εύρημα, σύμφωνα με το STAR, μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και σε ειδικό ανθρωπολόγο για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για να διαπιστωθεί από τις ειδικές έρευνες στα εργαστήρια το φύλο, η εθνικότητα και η ηλικία, θα πρέπει να βρεθεί ιστός που δεν έχει καεί, πράγμα πολύ δύσκολο σε αυτή την περίπτωση.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση