Κως: Έπεσαν στην αυλή του 21 οχήματα σε 30 χρόνια - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 16:48 Κως: Έπεσαν στην αυλή του 21 οχήματα σε 30 χρόνια - Δείτε βίντεο

Μια πιθανή λύση θα ήταν να απαγορευτεί η στροφή προς το σπίτι του, αλλά αν δεν γίνει κάτι, ο ίδιος προβληματίζεται αν θα πρέπει να μετακομίσει

Στην Kω και συγκεκριμένα στην περιοχή Πελαργός αυτοκίνητα «καρφώνονται» συνεχώς στην αυλή ενός συγκεκριμένου σπιτιού επί τριάντα χρόνια, φέρνοντας σε αγανάκτηση τον ιδιοκτήτη τη οικίας.

Ο ιδιοκτήτης, Βασίλης Λέγκος, είναι τόσο ανήσυχος που φοβάται να βγει έξω από το σπίτι του λόγω ατυχημάτων.

Δείτε βίντεο:

 

 

Πρόσφατα, ένας οδηγός που εξετράπη έσωσε τη ζωή του χάρη στους αερόσακους. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ», ο κ. Λέγκος δηλώνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο πίσω από αυτά τα περιστατικά. Θεωρεί ότι οι οδηγοί ίσως χάνουν τον έλεγχο λόγω της υψηλής ταχύτητας όταν κατεβαίνουν από ένα δρόμο δίπλα στο σπίτι του.

Μια πιθανή λύση θα ήταν να απαγορευτεί η στροφή προς το σπίτι του, αλλά αν δεν γίνει κάτι, ο ίδιος προβληματίζεται αν θα πρέπει να μετακομίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση