Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην κοπέλα στην Καισαριανή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 20:20 Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην κοπέλα στην Καισαριανή (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη που κάρφωσε την σύριγγα στην κοπέλα.

Σοκάρει η καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας, ότι άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με σύριγγα, το βράδυ της Παρασκευής (1/9) στην Καισαριανή.

H κοπέλα περπατούσε αμέριμνη και της «κάρφωσε» την σύριγγα πάνω από τα ρούχα της.

Όπως φαίνεται στα «καρέ» που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την κοπέλα που περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Ο άγνωστος άνδρας την ακολουθούσε και έπειτα της επιτέθηκε, τρυπώντας την στο πόδι, πάνω από το ρούχο που φορούσε. Η σύριγγα περιείχε ένα λευκό υγρό, που πλέον εξετάζεται.

Παράλληλα, στο protothema.gr προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο δράστης καρφώνει την σύριγγα στην κοπέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση