Θεσσαλονίκη: Με προσευχές και σταυρούς διαμαρτύρονται οι «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 20:54 Θεσσαλονίκη: Με προσευχές και σταυρούς διαμαρτύρονται οι «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συμμετέχουν μοναχοί και άνθρωποι που κρατούν εικόνες της Παναγίας, θρησκευτικά «λάβαρα», σημαίες της ορθοδοξίας και της Ελλάδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων, που θεωρούν, μεταξύ άλλων, ότι οι νέες ταυτότητες θα έχουν ειδικό «τσιπ» παρακολούθησης.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε με διαδικτυακά καλέσματα από άτομα που αρνούνται να εκδόσουν τη νέα ταυτότητα και τη χαρακτηρίζουν «ηλεκτρονική σκλαβιά».

Στη συγκέντρωση, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Λευκού Πύργου, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, μοναχοί και άνθρωποι που κρατούν σταυρούς, εικόνες της Παναγίας, θρησκευτικά «λάβαρα», σημαίες της ορθοδοξίας και της Ελλάδας. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, τα άτομα... προσευχηθηκαν όλοι μαζί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Οι διαδηλωτές θεωρούν πως οι νέες αστυνομικές ταυτότητες έχουν «τσιπάκι», προς παρακολούθηση των πολιτών και το χάραγμα του… «666», μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές στη συγκέντρωση συμμετέχουν άτομα κι από άλλες πόλης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, στο συλλαλητήριο εκτιμάται ότι συμμετέχουν περίπου 3.000 άτομα.

thessaloniki-6

thessaloniki-5
thessaloniki-1
thessaloniki-4
thessaloniki-3

thessaloniki-2

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση