Ανατροπή με τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 07:22 Ανατροπή με τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη του πληρώματος διακρίνονται να σπρώχνουν τον νεαρό άνδρα απ' τον καταπέλτη του πλοίου.

Εντολή εισαγγελέα για συλλήψεις του καπετάνιου, των δύο μελών του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη και του αξιωματικού καταστρώματος.

Τραγωδία σημειώθηκε απόψε στο λιμάνι του Πειραιά, λίγο μετά τον απόπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "BLUE HORIZON" με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένας 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός απ' τη θάλασσα, αφού προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο την τελευταία στιγμή.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έπεσε μόνος του, δύο ανατριχιαστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media φέρνουν νέα δεδομένα.

Στο ένα βίντεο, το οποίο φέρεται να αφορά στο περιστατικό, διακρίνονται μέλη του πληρώματος να σπρώχνουν έναν άνδρα για να τον εμποδίσουν να επιβιβαστεί στο πλοίο και στο άλλο που φέρεται να έχει τραβηχτεί από κάποιον πάνω στο πλοίο φαίνεται ο άνθρωπος να τον καταπίνουν τα νερά στο λιμάνι.

 

 

 

 

Το πλοίο έχει επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά για την προανάκριση και αργά το βράδυ δόθηκε εντολή απ' τον εισαγγελέα για συλλήψεις του καπετάνιου, των δύο μελών του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη και του αξιωματικού καταστρώματος. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις από το πλήρωμα και όλους τους επιβαίνοντες.

Απ' την μεριά της η εταιρεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση