Σοκ στον Πειραιά: Το πλήρωμα του Blue Horizon πέταξε τον 36χρονο στη θάλασσα -Τα ανατριχιαστικά βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 09:12 Σοκ στον Πειραιά: Το πλήρωμα του Blue Horizon πέταξε τον 36χρονο στη θάλασσα -Τα ανατριχιαστικά βίντεο

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με τον καταπέλτη κάτω.

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό του τι συνέβη.

Έσπρωξαν τον 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon

Δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα που έχει προλάβει και έχει ανέβει κανονικά στον καταπέλτη και τον σπρώχνουν κάτω από αυτόν. Τον σπρώχνουν και δεύτερη φορά και ο άνθρωπος κατέληξε στη θάλασσα. Την ώρα εκείνη το πλοίο πραγματοποιούσε απόπλου έχοντας βάλει μπροστά τις μηχανές αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν ο χρήστης kakajason και το Πρώτο Θέμα:

 

 

Σε δεύτερο βίντεο επιβατών από διπλανό πλοίο φαίνεται η στιγμή που ο 36χρονος έχει βρεθεί στην ταραγμένη από τις προπέλες θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται πλέον και είναι άγνωστο προς το παρόν αν πνίγηκε, εάν χτύπησε στο κεφάλι από τη δίνη στον προβλήτα ή τις προπέλες.

Κάποιος από το κατάστρωμα ακούγεται να λέει: «Ρε, θα πνιγεί!».

 

 

Βίντεο από το σημείο όπου πνίγηκε ο 36χρονος

 

 

 

 

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος

Προανάκριση από το Λιμενικό διεξάγεται για το τραγικό περιστατικό, ενώ, με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθησαν τα δύο μέλη του πληρώματος που ήταν στον καταπέλτη, ο καπετάνιος του πλοίου και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Τα ψέματα του πληρώματος του Blue Horizon στους επιβάτες

Αξίζει να σημειωθεί πως, ενώ μέλος του πληρώματος φαίνεται να έχει ρίξει τον 36χρονο στη θάλασσα, η ενημέρωση από τους ανθρώπους του Blue Horizon στους επιβάτες ήταν η εξής: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, τη στιγμή που το πλήρωμα επιχείρησε να αποσιωπήσει το τραγικό περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξε στον υγρό θάνατο τον 36χρονο.

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό»

Σε μήνυμά του μέσω του Τwitter, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, τονίζοντας: «Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

 

 

Τον έσπρωχναν πριν ανέβει η ράμπα του πλοίου -«Τον σκότωσαν τον άνθρωπο»

Το τραγικό συμβάν παρακολούθησαν, εκτός από τους επιβάτες του Blue Horizon, και επιβάτες άλλων πλοίων που ετοιμάζονταν εκείνη την ώρα να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Πειραιά.

Το ζεύγος Βασίλης και Μαρία Μητροπούλου, είπαν στα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», ότι περίπου στις 21:00 με 21:30 ένας νεαρός άνδρας επέμενε να επιβιβαστεί στο άλλο πλοίο, το πλήρωμα όμως δεν του το επέτρεπε. Πρόσθεσαν πως άνδρες του Λιμενικού περισυνέλεξαν τον νεαρό από τη θάλασσα αλλά ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, άνδρες του πληρώματος του Blue Horizon έσπρωξαν τον άνδρα 3 με 4 φορές πριν ανέβει η ράμπα του πλοίου λέγοντάς του να φύγει. Περίπου 10 λεπτά μετά την πτώση είδαν το πτώμα του άτυχου άνδρα να επιπλέει στο νερό. Οι μάρτυρες καταγγέλλουν ότι «τον σκότωσαν τον άνθρωπο».

«Τον πέταξαν στη θάλασσα επειδή δεν είχε εισιτήριο»

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από επιβάτες του πλοίου, το πλήρωμα πέταξε τον 36χρονο στη θάλασσα επειδή... δεν είχε εισιτήριο! Εν τω μεταξύ, εισιτήρια επιβατών ή αυτοκινήτων μπορούν να εκδοθούν και εν πλω, εντός λογιστηρίου του πλοίου.

Η Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου: «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Η ναυτιλιακή εταιρεία δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό όπου ο 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά μετά από διαπληκτισμό με μέλη του πληρώματος, κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon. Η Attica Group ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της Attica Group

«Η διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στον λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση