«Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα με έξι νεκρούς - Ένα από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 00:00 «Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα με έξι νεκρούς - Ένα από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο αιματηρά περιστατικά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ελλάδα, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11.09.2023) στη Λούτσα, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς, όλοι αλβανικής καταγωγής, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Η πρωτοφανής -για τα ελληνικά χρονικά- αιματηρή συμπλοκή, έχει σοκάρει τους κατοίκους της Λούτσας, καθώς οι 22 πυροβολισμοί έπεσαν σαν… βροχή, επί της οδού Αρίωνος, σε κατοικημένη περιοχή.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι επρόκειτο για συνάντηση συμμοριών, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τους δράστες να έχουν στήσει ενέδρα θανάτου στα θύματα τους. 

Όπως αναφέρουν τα -μέχρι στιγμής- στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr, την ώρα που συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέφτει νεκρός.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και έχει δοθεί εντολή για έρευνες στο αεροδρόμιο, σε λιμάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Το σημείο προσέφερε στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση