Συνελήφθη 91χρονος για εμπρησμό στις Σέρρες - Έκαιγε λάστιχα και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε χωράφια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 00:22 Συνελήφθη 91χρονος για εμπρησμό στις Σέρρες - Έκαιγε λάστιχα και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε χωράφια

Συνελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος ηλικιωμένος για φωτιά που ξέσπασε στην πόλη των Σερρών. 

Πρόκειται για έναν 91χρονο σχετικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε πίσω από το πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στις Σέρρες.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να άναψε φωτιά για να κάψει λάστιχα και παλιά αντικείμενα που διατηρούσε στο οικόπεδο του, αλλά οι φλόγες λόγω του αέρα επεκτάθηκε σε διπλανά χωράφια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 άνδρες με τέσσερα οχήματα από την Π.Υ. Σερρών και από ένα από τα κλιμάκια Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας ενώ συνέδραμε και μια υδροφόρα του Δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση