Τα 40 δευτερόλεπτα του τρόμου – Ηχητικό ντοκουμέντο με τους αδιάκοπους πυροβολισμούς των έξι στη Λούτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 11:10 Τα 40 δευτερόλεπτα του τρόμου – Ηχητικό ντοκουμέντο με τους αδιάκοπους πυροβολισμούς των έξι στη Λούτσα

Επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στυγερή δολοφονία των 6 ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στη Λούτσα.

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας, επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.

Στο σημείο βρέθηκαν 60 κάλυκες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς.

Όμως η αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα τους αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και τους άρπαξε τα όπλα καθώς δεν βρέθηκε τίποτα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση