Λούτσα: Συνεργάτες του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπογιούν τα 6 θύματα του μακελειού, γράφει η Milliyet

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 17:47 Λούτσα: Συνεργάτες του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπογιούν τα 6 θύματα του μακελειού, γράφει η Milliyet

Συνεργάτες ενός διαβόητου Τούρκου αρχιμαφιόζου, του Μπαρίς Μπογιούν, είναι τα 6 θύματα του μακελειού στη Λούτσα τη Δευτέρα (11/9), σύμφωνα με την εφημερίδα «Milliyet».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τουρκικό μέσο ενημέρωσης, «ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό που έγινε στην Αρτέμιδα, στα περίχωρα της Αθήνας, αποκαλύφθηκαν».

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι «εκείνοι που σκοτώθηκαν ανήκαν σε εγκληματικό δίκτυο που είναι γνωστό και στην Τουρκική Αστυνομία, ενώ υπήρξαν στόχος ερευνών στο παρελθόν. Ήταν στενοί συνεργάτες του εγκληματικού δικτύου του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν (Barış Boyun), ο οποίος εμπλέκεται σε μια σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία, ενώ ζει ως φυγάς στην Ιταλία».

Μάλιστα, η «Milliyet» αναφέρει στο ρεπορτάζ της και ονόματα, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Μπ. (Doruk B.), όπως και άλλοι «στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας, Μπαρίς Μπογιούν.

Λούτσα: Πολλά «πρωτοπαλίκαρα» του Μπογιούν έχασαν τη ζωή τους σε αντίστοιχες δολοφονικές ενέργειες

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα:

«Παρόλο που η Ελληνική Αστυνομία κράτησε μυστικά τα ονόματα των θυμάτων, μαθεύτηκε ότι ένα από αυτά είναι ο Ντορούκ Μπ., ο οποίος διέφυγε από καταδίωξη της Αστυνομίας (σ.σ. της Τουρκικής) με τον Ογκουζάν Χ. (Oğuzhan H.) πριν από λίγους μήνες και εξαφανίστηκε στο δάσος της συνοικίας Τσεκμεκόι στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ ο Ογκουζάν Χ. κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή πύλη και ισχυρίστηκε ότι ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα».

Η «Milliyet» σημειώνει στο ρεπορτάζ της ότι την ίδια τύχη με τον Ντορούκ Μπ. είχαν και άλλα «πρωτοπαλίκαρα» του Μπογιούν, από αντίστοιχες δολοφονικές ενέργειες. Ο Εμιρτσάν Γιλμάζ (Emircan Yılmaz) πυροβολήθηκε στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν (Edip Yalçın) στη Γεωργία και ο Χαλί Αγί (Halil Ay) στη Γαλλία.

Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ (Gülbey Dilsiz), ο οποίος σκότωσε τον Αγί, σκοτώθηκε επίσης σε μια βίαιη επίθεση.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση