Ασπρόπυργος: Επεισόδια στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ – Άγνωστοι σταμάτησαν λεωφορείο και το έσπασαν, έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 11:06 Ασπρόπυργος: Επεισόδια στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ – Άγνωστοι σταμάτησαν λεωφορείο και το έσπασαν, έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς

Στον Ασπρόπυργο επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα (17.9.2023) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επεισόδια στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 30 ατόμων ακινητοποίησαν ένα αστικό λεωφορείο, στο οποίο δεν επέβαιναν επιβάτες. Οι άγνωστοι ανάγκασαν τον οδηγό να βγει έξω από το λεωφορείο και προκάλεσαν στο όχημα εκτεταμένες φθορές.

Τα επεισόδια είχαν και συνέχεια. Λίγο μετά οι άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, που έφτασαν στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προσήχθησαν 8 άτομα, που στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.

Λόγω των επεισοδίων διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο από τις 00:45 έως τις 02:30.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση