Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 21:37 Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

«Δεν είναι μόνο το "παντρεμένος" που είναι ανήθικο και σε βάζει σε μια διαδικασία ανηθικότητας» εξήγησε

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως δέχεται μηνύματα από παντρεμένους, με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε παρόμοια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» ρώτησε την παρουσιάστρια αν έχει γίνει αποδέκτης τέτοιων μηνυμάτων, με εκείνη να απαντά θετικά.

«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι. Έχει να κάνει και με τον τρόπο. Το "παντρεμένος" το τερματίζει», παραδέχτηκε αρχικά, ενώ εξήγησε ωστόσο πως υπάρχουν και μη δεσμευμένοι, οι οποίοι δεν ξέρουν τον σωστό τρόπο να προσεγγίσουν μια γυναίκα.

«Αλλά και πάλι, δεν είναι μόνο το "παντρεμένος" που είναι ανήθικο και σε βάζει σε μια διαδικασία ανηθικότητας, αλλά είναι και ο τρόπος που κάποιοι άνθρωποι σε προσεγγίζουν μέσα από τα social media κι ας μην είναι δεσμευμένοι», εξήγησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση