Πώς κάηκε η Πάρνηθα: Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους εμπρησμούς στον τελευταίο «πνεύμονα» της Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 19:28 Πώς κάηκε η Πάρνηθα: Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους εμπρησμούς στον τελευταίο «πνεύμονα» της Αττικής

Αποκαλυπτικό για την προέλευση της καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε στην Πάρνηθα στις 23 Αυγούστου είναι βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε το φως της δημοσιότητας.

Ένα βίντεο time-lapse από την πρόσφατη φωτιά στην Πάρνηθα που καταγράφει πώς ξεπηδούν νέες πύρινες εστίες μακριά απ' τη βασική έδωσε σήμερα (21/09) στη δημοσιότητα η ομάδα Up Stories.

Το αποκαλυπτικό βίντεο για την καταστροφική φωτιά του Αυγούστου στην Πάρνηθα διακρίνονται οι μεμονωμένες φωτιές που ενώθηκαν και έκαναν στάχτη τον «πνεύμονα» πρασίνου.

Συγκεκριμένα, το βίντεο παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό και πιο συγκεκριμένα από τις 21:30 (23/8) περίπου μέχρι και τις 07:30 το πρωί (24/8) την επέλαση του πύρινου μετώπου που ξεκίνησε από την Φυλή Αττική και ταξιδεύοντας μέσα από την χαράδρα της Ι.Μ Κλειστών έφτασε έως την Πάρνηθα κατακέοντας στην ουσία τον τελευταίο πράσινο πνεύμονα της Αττικής. Τεράστια εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση νέων εστιών εκατοντάδες μέτρα μακριά από την κύρια εστία και κόντρα στην φορά του ανέμου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση