Παιδίατρος πέρασε για «φερμουάρ» τη σπονδυλική στήλη βρέφους – 13χρονη γέννησε σε τουαλέτα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:35 Παιδίατρος πέρασε για «φερμουάρ» τη σπονδυλική στήλη βρέφους – 13χρονη γέννησε σε τουαλέτα

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση εγκυμοσύνης 13χρονης που δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τον παιδίατρο που την εξέτασε, λίγα λεπτά πριν γεννήσει σε τουαλέτα νοσοκομείου. Είδε για «φερμουάρ» τη σπονδυλική στήλη του βρέφους.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 13χρονη που γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε τουαλέτα νοσοκομείου, αλλά και οι συγγενείς της, αφού δεν αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη, όπως και ο παιδίατρος που την εξέτασε λίγα λεπτά πριν τον τοκετό.

Σύμφωνα με το Mega, ο γιατρός είχε περάσει την σπονδυλική στήλη του μωρού για φερμουάρ, με αποτέλεσμα να χορηγήσει καθαρτικά για τυμπανισμό, ενώ το παιδί φέρεται να μίλησε σε παιδοψυχολόγους και να είπε ότι πατέρας είναι ένας συμμαθητής της.

Άτομο από το περιβάλλον της 13χρονης μίλησε στην εκπομπή του Mega και είπε ότι «είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος».

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας. Είναι μια αξιοπρεπέστατη, αγαπημένη οικογένεια που κάνει τα πάντα για να είναι καλά τα παιδιά της. Το κοριτσάκι μας θα γυρίσει σήμερα στο σπίτι, ψάχνουμε τρόπους να δούμε πως θα επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στο σχολείο της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται, ότι το 13χρονο κορίτσι πήγε το Σάββατο στο γιατρό με αφόρητους πόνους στην κοιλιά, ισχυριζόμενο τόσο το ίδιο, όσο και η μητέρα του, ότι δεν έχει σεξουαλικές επαφές. Ο γιατρός θεώρησε ότι πρόκειται για τυμπανισμό, οπότε έδωσε καθαρτικά με την 13χρονη να πηγαίνει στην τουαλέτα και μετά από λίγο να γεννάει.

Ο παιδίατρος θεώρησε ότι ήταν τυμπανισμός

Σύμφωνα με το MEGA, στο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου την εξέτασε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια 1ης γυμνασίου που έχει μπροστά του είναι έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να την ελέγξει. Ο παιδίατρος συμπεραίνει πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορηγεί την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ.

Το «φερμουάρ» που νόμιζε πως είδε ο παιδίατρος ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού.Η 13χρονη κοπέλα πήγε στην τουαλέτα όπου γέννησε ένα κοριτσάκι.

Πηγή: pelop.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση