Αίγιο: Άγριο πιστολίδι μεταξύ ληστών και αστυνομικών - Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 10:58 Αίγιο: Άγριο πιστολίδι μεταξύ ληστών και αστυνομικών - Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν «στα πράσα» την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν ΑΤΜ

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και τεσσάρων αγνώστων δραστών που επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πόλη του Αιγίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ - μάρκετ.

Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Στην συνέχεια οι ληστές επιβιβάστηκαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου.

Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση