Απίστευτη ανατροπή με το τροχαίο στη Φλώρινα: Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 19:31 Απίστευτη ανατροπή με το τροχαίο στη Φλώρινα: Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει!

Ο 25χρονος άρπαξε το μοιραίο αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως είχε πέσει πάνω σε αυτό με το δικό του

Απίστευτη ανατροπή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε  το τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 25χρονου και ενός 80χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του τράκαρε με το αυτοκίνητο στο οποίο επιβάτης ήταν ο 80χρονος και το οποίο οδηγούσε ένας άλλος άνδρας, γιατρός συμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους να ανταλλάξουν στοιχεία και κάτω από άγνωστες συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, ο 25χρονος (ίσως μετά από διαπληκτισμό) μπήκε στο άλλο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε, όπως είπαμε, και ο 80χρονος ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν είχε κατέβει από αυτό. 

'Εχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ο 25χρονος στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με  αποτέλεσμα να προσκρούσει στο άγαλμα και να βρει τραγικό θάνατο τόσο ο ίδιος όσο και ο 80χρονος συνοδηγός. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαία Φλώρινας.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος μαζί με τον άνδρα που οδηγούσε αρχικά το μοιραίο αυτοκίνητο πήγαιναν στην εκκλησία καθώς και οι δύο ήταν ψάλτες.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση