Αυτό είναι το σπίτι που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη – Έχει λίμνη και φάρμα με ζώα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 20:29 Αυτό είναι το σπίτι που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη – Έχει λίμνη και φάρμα με ζώα

Συνιδιοκτήτης είναι ο σύντροφός του, Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στις ΗΠΑ λόγω κάποιων υποχρεώσεων και όσο καιρό θα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα μένει σε πολυτελές σπίτι σε ένα από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Live News, το σπίτι αποτελείται από δύο διαμερίσματα, με τον σύντροφό του Τάιλερ να είναι συνιδιοκτήτης. Μένουν λοιπόν, στο μικρότερο διαμέρισμα, καθώς το άλλο είναι προς ενοικίαση μέσω Airbnb για 1.500 δολάρια τη νύχτα.

 

Το σπίτι έχει εντυπωσιακή θέα και διαθέτει πισίνα, ιδιωτική λίμνη και μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Επίσης, είναι διακοσμημένο με προσοχή, έχει ευρύχωρα δωμάτια, ενώ τα διαμερίσματα συνδέονται από εσωτερική σκάλα.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του περνούν εκεί το χρόνο τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους και να επιστρέψουν στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση