Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 09:41 Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 όταν περίπου 100 κουκουλοφόροι βγήκαν από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και καδρόνια προς τους Αστυνομικούς

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή έξω από την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν αργά τη νύχτα ανάμεσα σε ομάδα κουκουλοφόρων και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ενας τραυματίας Αστυνομικός, τέσσερα καμένα οχήματα, κάδοι απορριμάτων που έχουν γίνει στάχτη, σπασμένες πινακίδες και σωροί από πέτρες και καδρόνια είναι ο, τι άφησαν πίσω τους οι νεαροί ταραξίες μετά τη συμπλοκή τους με τις αστυνομικές δυνάμεις.

 
panepistimioupoli-4
panepistimioupoli-3
panepistimioupoli-2
panepistimioupoli-1

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα του Σαββάτου όταν περίπου 100 κουκουλοφόροι βγήκαν από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και καδρόνια προς τους Αστυνομικούς που επιτηρούσαν σε κοντινή απόσταση.
 

 

Τα επεισόδια εντάθηκαν καθώς οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

panepi-5
panepi-6
panepi-7
panepi-8
 

Για περισσότερο από μια ώρα η οδός Ούλωφ Πάλμε θύμιζε πεδίο μάχης ανάμεσα στην ομάδα των κουκουλοφόρων που έστηνε οδοφράγματα από καμένους κάδους και στους Αστυνομικούς που επιχειρούσαν για να τους απωθήσουν προς το χώρο του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας Αστυνομικός ενω από τη μανία των νεαρών δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα οχήματα με τρία ΙΧ να τυλίγονται στις φλόγες και ένα σχολικό λεωφορείο να καίγεται ολοσχερώς.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση